Skip to contentSkip to main navigation Skip to footer

Javni pozivi

Javni poziv – Manifestacije, festivali i drugi događaji

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata turističke infrastrukture odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2022. godinu – Podrška projektima – manifestacije, festivali i dr. događaji na području Tuzlanskog kantona.

Javni poziv – Turistička infrastruktura: Sufinansiranje turističkih projekata, turistička infrastruktura

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata turističke infrastrukture odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2022. godinu – Infrastrukturni projekti od značaja za razvoj turizma – Projekti javne i druge turističke infrastrukture ( rekreacijski sadržaji, izletišta, tematske staze, parkovi, kampovi, igrališta i dr.).

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2021. godinu – Projekti za zaštitu ekologije

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2021. godinu – Projekti za zaštitu ekologije – Podrška ekološkim projektima i aktivnostima.

Javni poziv – Projekti za zaštitu ekologije

Izvjestaj-o-namjenskom-utrosku-sredstava

Projekti za zaštitu ekologije – Izjava

Projekti za zaštitu ekologije – Obrazac prijave projekta 2021

 

Back to top