Email: turzajtk@bih.net.ba; Telefon: +387 35 228 800; Fax: +387 35 228 799  Email: turzajtk@bih.net.ba; Telefon: +387 35 228 800; Fax: +387 35 228 799  

Restoran Zlatnik

Radno vrijeme:

Restoran 8-24 h 

Dostava  8-22 h

Šetalište Slana Banja b.b.

Tuzla

Tel 035 261-225

      035 262-184

      035 273-456

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Restoran Zlatnik je prava gastronomska oaza smještena u samom centru Tuzle, u neposrednoj blizini šetališta Slana Banja. Zlatnik možete posjetiti svaki dan i testirati kvalitet ponude.

Odlika Zlatnika je i ljubazno osoblje koje gostima stoji na raspolaganju, što će posjetiocima učiniti boravak izuzetno ugodnim iskustvom.

Hedonistički trenutak užitka u dobrom jelu i piću, kao i boravak u uređenom ambijentu, jeste ujedno kvalitetan odgovor na sve negativne posljedice koje donosi ubrzani tempo života.

Gosti mogu svakodnevno uživati u širokom izboru tradicionalnih bosanskih jela, kao i jelima koja pripadaju gastronomskoj ponudi brojnih internacionalnih kuhinja.

Osim raznovrsne ponude hrane tu je i široki izbor domaćih i stranih vina. Vinska karta u Zlatniku se svojim izborom i stručnošću redovito dopunjava, pri čemu se pazi da i najzahtjevniji gosti mogu uživati u zadovoljstvima izabranih vrhunskih vrsta vina.

 

Prednosti Zlatnika

 • Izuzetno atraktivna lokacija na kojoj se nalazi Restoran Zlatnik
 • Visokoškolovano, stručno i posebno ljubazno osoblje
 • Bogata gastronomska ponuda domaćih i stranih jela
 • Vrhunska vinska karta
 • Mogućnost organiziranja vjenčanja i evenata

U restoranu “Zlatnik” organizuju:

Rođendanske proslave – Rođendan je najljepša proslava.Provedite jedan prijatan ručak ili večeru, sa vašom porodicom ili prijateljima.

Vjenčanja – Nezaboravni događaj u životu. Da li će biti prisutni samo najbliži ili i cijela rodbina,da li će biti samo ručak ili svatovi, vi birate. U restoranima “Zlatnik” će se pobrinuti da proslavu organizuju na najbolji mogući način.

Mature – Kad ponovo sretnete svoje školske drugove poslije više godina to je posebna prilika. Ova prilika zaslužuje dobru organizaciju. U restoranima “Zlatnik” možete birati između više menija da bi proslava bila što ljepša, uspješnija ali da bude noć za dugo i lijepo pamćenje.

Poslovni ručkovi – Rad i poslovni uspjesi su neophodni dio života. Birajte prema vašim zahtjevima ili očekivanjima vaših poslovnih partnera. u restoranima “Zlatnik” nude raznovrsnu hranu, ali i kvalitetna vina. Iskustvo i usluge restorana doprinjet će vašim poslovnim uspjesima. 

Vrijeme u Tuzli

Mostly Cloudy

-7°C

Tuzla

Mostly Cloudy

Humidity: 98%

Wind: 11.27 km/h

 • 03 Jan 2019

  Snow 0°C -9°C

 • 04 Jan 2019

  Mostly Cloudy 0°C -5°C

Zadnje vijesti