Email: turisticka.zajednica@bih.net.ba; Telefon: +387 35 228 800; Fax: +387 35 228 799  Email: turisticka.zajednica@bih.net.ba; Telefon: +387 35 228 800; Fax: +387 35 228 799  

Super User

Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

URL web stranice: http://www.themewinter.com

Motel Iveljić je smješten na samom ulazu u Tuzlu na magistralnom putu u industrijskoj zoni nedaleko od TE Tuzla.

Svojim gostima nudimo ugodan smještaj sa bogatom restoranskom ponudom hrane i pića.

Objezbjeđen parking

Cjenovnik:

Jednokrevetna soba: 50 KM

boravišna taksa 2 KM + osiguranje 1 KM

Dvokrevetna soba: 80 KM

boravišna taksa 4 KM + osiguranje 2 KM

Telefon: +387 35 207 123

Web: http://www.motel-iveljic.com.ba/

Naša lokacija:

mapa velika

19724145 10213471442243153 1333064215 o

Danas je gsp. Mirsad Gluhić ministar trgovine turizma i saobraćaja Vlade Tuzlanskog kantona u prostorijama Turističke zajednice Tuzlanskog kantona u svojstvu predsjednika Turističkog vijeća Turističke zajednice upriličio potpisivanje Ugovora o sufinansiranju projekata temeljeno Javnim pozivom za dodjelu bespovratnih sredstava za projekte koji imaju uticaj na podizanje kvalitete turističke ponude na području Tuzlanskog kantona.

Nakon potpisivanja ugovora upriličena je konferencija za štampu/novinare kojima se obratio ministar trgovine, turizma i saobraćaja u Vladi Tuzlanskog kantona koji je istakao važnost ovakvog pozitivnog pristupa Turističke zajednice Tuzalnskog kantona naspram privrednih subjekata, udruženja građana i drugih institucija u smislu potpore projektima koji daju rezultate na čitavom podučju Tuzlanskog kantona.

Ispred dobitnika bespovratnih sredstava obratili su se gdj_a Džemila Agić ispred udruženja „Centar za ekologiju i energiju Tuzla“, Muhamed Softić ispred Planinarskog društva „Miljkovac“ Kladanj koji su istakli zahvalnost ministru i turističkoj zajednici na pozitvnom pristupu rada i djelovanja Turističke zajednice Tuzlanskog kantona

dani astrologije

Dane Astronomije u Tuzli organizuje astronomsko društvo "Polaris" Tuzla, koje djeluje dugi niz godina u Tuzli kao i na prostoru cijele BiH i dalje.

Naše stalno sjedište je u prostorijama kuće plamena mira a posjetioci će pored predavanja moći vidjeti i svemir kroz profesionalne teleskope našeg udruženja.

Sve ostale informacije možete dobiti na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i na fb page astronomsko društvo Polaris Tuzla.

IMG 4848

 

Pozivamo vas da posjetite "Međureligijsku izložbu" koja ce se održati u Bosanskom Kulturnom Centru Tuzla 13.06. sa početkom u 18:30 h. Izlozbu organizuje Odbor za međureligijsku suradnju

Guest House Pasha*** raspolaže sa 300 metara kvadratnih prostora u kojim se nalaze 4 sobe i jedan apartman. Pored smještajnog kapaciteta, raspolaže sa vlastitih 5 parking mjesta koji se besplatno nude gostima.
Na prvom spratu se nalaze zajedničke prostorije soba, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija i wc. Na drugom spratu su sobe (Siva 1, Smeđa 2, Žuta 3 i Crvena 4) sa maksimalnim kapacitetom od 8 ležaja sa zajedničkim kupatilom koje ima sve neophodne elemente kao kod vlastite kuće.

Treći sprat je apartman koji predstavlja zasebnu cjelinu i koji ima vlastitu kuhinju, banju, dnevni boravak i naravno spavaću sobu sa maksimalnim kapacitetom od 4 ležaja.

Lokacija

Guest House Pasha*** se nalazi 2 km (25 min pješke) od centra Tuzle i nalazi se u mirnom kvartu koji u blizini nudi dosta zelenila i sve na dohvat ruke (prvi supermarket 2min, prvi restoran 10min). Također u blizini se nalazi stadion Tušanj koji omogućava rekreaciju na tartan stazi.

Autobuska stanica se nalazi 15 minuta pješke od GH Pasha

U cijenu vam je uključeno sljedeće;
• smještaj i ručnici
• besplatan Wi Fi
• besplatan parking

 

Vlasnik: Ahmetbašić Admir
Paša bunar 25, 75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina
+387 66 899 744
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Poštovani,

održavanje sportskog dana, izleta ili nastave na otvorenom prostoru i čistom zraku u prelijepom ambijentu Panonskih jezera i Slane Banje velike su prednosti za psihofizički razvoj djece u odnosu na zatvorene i zagušljiveprostore sportskih dvorana i učionica, te se nadamo se da će Vam to biti jedan od razloga da iskoristite prednosti naše ponude. U našoj ponudi Vas očekuje sljedeće:

Festival savremene umjetnosti „arTz“ počinje 2014. na inicijativu umjetnika i profesionalnih kulturnih radnika okupljenih oko organizacije „Artz produkcija“.

Promovirajući sve umjetničke discipline i forme, primarni cilj „arTz Festivala“ je promocija umjetničkih programa na internacionalnom nivou te turizma i kulturno historijskog naslijeđa Tuzlanskog Kantona.

Danas je Turističko informativni centar posjetila grupa učenika iz JU "Druga osnovna škola" Zavidovići u pratnji nastavnika Alić Habibe i Keserović Edina te su tom prilikom za uspomenu na posjet gradu Tuzli sa sobom ponjeli razgeldnice Tuzlanskog kantona. Ova grupa učenika je u sklopu svoje ekskurzije posjetila ZOO Bingo- Tuzla, Fabriku deterdženata "DITA" - Tuzla , Muzej istočne Bosne i Panonska jezera kao i Bingo City Cente

Vrijeme u Tuzli

Mostly Cloudy

21°C

Tuzla

Mostly Cloudy

Humidity: 82%

Wind: 6.44 km/h

  • 22 Jul 2017

    Rain 32°C 18°C

  • 23 Jul 2017

    Mostly Sunny 34°C 17°C